products.

Stylade produktbilder för ditt företag

Har du ett företag inom skönhet, smink eller hudvård och vill ha snygga produktbilder som får kunderna att haja till och sluta scrolla? Då är jag rätt fotograf för er.

Erfarenhet och kreativitet

Jag har arbetat som fotograf i många år och har en fullt utrustad studio med allt man behöver för att kunna ta kreativa bilder som visar era produkter på bästa sätt.

Styling som passar ert varumärke

Ert varumärke och er branding är central i era bilder, och jag anpassar färger och rekvisita i bilderna efter vad ni önskar. På så sätt får ni produktbilder som stärker ert varumärke och gör att produkterna sticker ut i flödet.

produktfotografering företag fotograf maria ekblad produktbilder skönhet hudvård
produktfotografering Fotograf Maria Ekblad portfolio produktbilder skönhet Beuty företagsfotografering

Innan fotograferingen

Ni kontaktar mig och beskriver vad ni har för produkter i ert företag och vad ni är ute efter för sorts bilder. Efter avtal är påskrivet och deposition betalad så börjar jag med förproduktionen baserad på er brief.

produktbilder stylade bilder för ditt företag

Under fotograferingen

Jag fotograferar produkterna i min studio enligt era önskemål i er brief. Jag fotograferar produkterna med flera olika bakgrunder och ljus och framhäver era produkter på bästa sätt!

Efter fotograferingen

Efter produktfotograferingen gör jag en lätt redigering på bilderna och sedan får ni välja ut vilka ni vill köpa. Efter sista fakturan är betalad gör jag en slutredigering på bilderna och sedan är de klara för leverans