Att företag behöver synas i sociala medier och ha snygga bilder till sin hemsida vet alla. Men det finns flera anledningar till att göra stylade produktbilder hos en professionell fotograf som många företagare inte tänker på, och det ska vi prata om idag!

 

1. Ni får något unikt för ert företag

När man anlitar en fotograf för att göra stylade produktbilder och video till sociala medier så kommer ni att gå igenom exakt vad ni vill ha innan, så att fotografen kan skapa något unikt just för ert företag. På så sätt kan ni särskilja er från konkurrenter samtidigt som ni vsar er från er bästa sida. 

 

2. Ni får content som säljer

När ni går till en fotograf som kan visa era produkter på bästa sätt får ni också bilder och video som säljer. Det är stor skillnad på vad man kan göra på egen hand jämfört med vad ett proffs kan, och det kommer också bidra till att öka produktens upplevda värde och öka er försäljning.

 

3. Ni får kvalitét som sticker ut på sociala medier

I dagens mediabrus där alla har en kamera i sin mobiltelefon får ni något som sticker ut och får en att haja till och stanna scrollandet. Det är något mer än vanliga bilder och det är något mer än vanligt content privatpersoner lägger ut. 

 

4. Ni får något som visar produkterna på bästa sätt

Oavsett om ni väljer film, video eller båda så får ni innehåll som visar era produkter på bästa sätt. Ni kan visa konsistenser, ingredienser, förpackningar och användningsområden på bästa sätt, och därmed få fler att få upp ögonen för era produkter.

 

5. Ni stärker hela ert varumärke

Om ni investerar i bra bilder och video så investerar ni också i företagets hela varumärke. Alla vet att man behöver skapa en bra helhetsbild och synas och det är precis vad stylade produktbilder och video kan göra för er närvaro online. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *